Verzend- en retourbeleid

Levertijd
Het Krullenboek streeft ernaar om je bestelling na ontvangst van betaling binnen 4 werkdagen te verzenden, maar liever nog sneller. In de decembermaand verzenden we iedere dag.
Let op: Corona treft ons allemaal. Wij blijven doorgaan met het verzenden van boeken. Dit doen wij samen met fietskoeriers, PostNL en DHL, maar het kan zijn dat je pakketje vertraging oploopt.
Je ontvangt een track&trace code waarmee je jouw zending kunt volgen. Wij kunnen een zending niet versnellen. Indien je overige vragen hebt, kun je natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen.

Wil je een boek cadeau geven? Wat lief! Je kunt bij ons het pakje naar een ander adres versturen.
Kies voor een afwijkend afleveradres en vul hier het adres in waar het cadeau naartoe gestuurd mag worden.

Retourneren
Wil je je bestelling of een deel daarvan terugsturen? Geen probleem! Geef dit dan binnen 14 dagen aan ons door. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling of een gedeelte daarvan aan ons te retourneren.

Hoe werkt het aanmelden van een retour?
Je stuurt een email naar info@krullenboek.nl dat je je bestelling of een gedeelte daarvan wilt retourneren. Geef exact door welke boeken je precies hebt besteld, op welke naam en met welk bestelnummer en hoeveel je er wilt terugsturen. Je krijgt dan van ons een bericht met verdere instructies. De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

Is je bestelling compleet én onbeschadigd door ons ontvangen? Is het boek duidelijk ongelezen/ongebruikt en enkel gebruikt om ‘te proberen’? Je krijgt dan het volledige orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van je retour teruggestort. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Saskia’s Schrijfsels is niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijtraken.

De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde enveloppen of pakketten worden in mindering gebracht.