Denman borstel

Het merk Denman biedt een breed scala aan verschillende borstels voor verschillende doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een universeel borsteltje of je haar graag krullen, er is altijd een Denman-borstel die bij je past. Hieronder bespreken we de verschillende borstels van Denman en waarvoor je ze kunt gebruiken. 
 
De Denman Naturals Gemengde Bristle Hair Brush bestaat uit verschillende vezelkopjes met natuurlijke, soepele borstelharen. De flexibiliteit maakt het ideaal voor het verdelen van conditioner, stylingcrème of haarolie in het haar, en het is geweldig voor het tangle-free borstelen van dik of golvend haar. De speciale gladde randen maken de borstel lekker zacht voor je hoofdhuid. 
 
Als je meer controle wilt over hoe je haar eruit ziet, kun je kiezen voor de Denman D3 Styling Brush. Deze borstel is ontworpen om krullen te creëren in middellang tot lang haar. Het 9-row pin design helpt je om perfecte krullen of golven te maken en laat je toe om de structuur van je look te bepalen. 
 
De Denman Classic Styling Brush is ontworpen om je haar gladder te maken zonder dat het pluizig of statisch wordt. De synthetische borstelharen zijn comfortabel voor je hoofdhuid en helpen om gladdere, strakkere stijlen te creëren. 
 
Voor kort, dun of fijn haar is de Denman Pocket Vent Hair Brush perfect. De borstel heeft een platte rug waardoor hij gemakkelijk in je tas past en is ideaal voor het minimaliseren van pluis, het afwerken van looks en definiëren van lokken. 
 
Een andere optie is de Denman Pin Tail Hair Brush. Deze borstel is speciaal ontworpen voor het stylen van halflang tot lang, dik of golvend haar. De lange, rubberen pins dragen bij aan de ultieme stylingcontrole en het resultaat? Een prachtige stijl zonder pluis.
 
Welke Denman je ook kiest, gun jezelf wat tijd in wennen. Het is altijd oefenen!