Review – Garnier Hairfood Watermelon

Een tijdje terug zag ik ergens op Social media de Garnier Hairfood Watermelon voorbij komen.

Review:

Tja, die keuze was makkelijk gemaakt… dat wil een mens, toch? 
Ik heb ervaring met vrijwel alle hairfoods van Garnier, waarvan de Macademia voor mijn haar fantastisch is en ik was zoooo benieuwd wat deze pot voor mijn haar ging doen. Ik gebruik ze wel eens als haarmasker, nooit als leave in.
 
Dus, ik bestelde hem (bij een website die ik niet kende, dus met creditcard) en na een kleine week kwam er netjes een pakketje binnen. MET MIJN WATERMELOEN HAIRFOOD. 
Omg. 
Nadat ik een klein dansje had gedaan, opende ik de pot en ik hoefde niet lang te wachten tot het aroma mij tegemoet kwam… ik zal het even proberen te omschrijven….
 
Ik deed mijn ogen dicht en binnen enkele seconden waande ik mij op het strand, liggend op een heerlijk zacht kussen, de zon brandend op mijn gebruinde gezicht. Op de achtergrond was niks anders te horen dan het kabbelende geluid van het heldere zeewater, wat zachtjes kusjes geeft aan het parelwitte zand. Ik zette mijn zonnebril recht en snuif de geur op van de verse, gesneden watermeloen die voor mij ligt… Subliem.
Toen deed ik mijn ogen open en was ik weer in de lockdown in mijn woonkamer.
 

Gebruik:

Een tijdje later heb ik het product op gewassen haar aangebracht. Het gaf een enorme slip (lees: klitten gingen er gemakkelijk uit), de geur leek wel iets te veranderen, maar het was nog steeds heerlijk! Ik heb het masker 15min laten intrekken en vervolgens volledig uitgespoeld. 
Daarna heb ik een klein beetje als leave-in conditioner aangebracht, omdat ik dit ook wilde proberen.
 

Mijn mening:

In vergelijking met haar zusjes (de andere hairfoods), hydrateert de watermeloen iets (!)  minder. Ook had ik een beetje last van flash dry. 
Dit product is denk ik heel fijn voor krullenbollen waarvan het haar in balans is, krullenbollen die houden van een MEGA lekkere geur en ook een typisch zomerproduct. Ik denk dat ik deze ga bewaren voor de zomer en na het zwemmen rijkelijk ga aanbrengen bij mij en mijn dochters voor net dat beetje extra hydratatie! 
 
Eindcijfer: 7
 
(Willen de merken die meelezen alsjeblieft ook iets met deze geur maken. Je maakt er heel veel mensen gelukkig mee denk ik! Dank u 🙏)