Review – Chey Haircare

Volumepoeder

Een van mijn favoriete producten is het volumepoeder van Chey haircare. Als we kijken naar de volumepoeders die op de markt zijn, dan vind ik deze by far het fijnst. Het brengt makkelijk aan en doet simpelweg langdurig en goed zijn werk, zonder dat je haar bizar aan elkaar plakt!

Ik stond daarom ook te popelen om de shampoo en conditioner van Chey te proberen 🙂

Shampoo & Conditioner

De shampoo en conditioner zitten allebei in een aluminium verpakking. Uniek en super tof, want… super goed voor het milieu. Ook de ingrediënten zijn eco-friendly!
Zodra je de dop van de shampoo fles opendraait, komt de muntige geur je tegemoet. Heel fijn als je houdt van een fris gevoel!
De shampoo verspreidt gemakkelijk over je hoofdhuid en reinigt wat mij betreft ruim voldoende voor een basis reiniging. Ik zou deze shampoo rustig wekelijks kunnen gebruiken, maar daarnaast zou ik persoonlijk elke drie á vier weken een andere shampoo willen gebruiken voor een intensievere reiniging.

De conditioner komt tegenwoordig met een pompje, want de substantie is wat dikker. Ik vond de conditioner heerlijk romig en mijn klitten en knopen gingen goed uit mijn haren, al moest ik er wel iets meer werk voor doen dan wanneer ik een conditioner gebruik met niet-natuurlijk ingrediënten. Ook hier vond ik de geur heerlijk fris en dat draagt absoluut bij een aan verwenmomentje voor jezelf.

Ik heb de conditioner een kleine 5 á 10 minuten laten intrekken en vervolgens heb ik het grondig uitgespoeld. Mijn haar voelde gevoed en verzorgd aan en bovendien heerlijk zacht.

Rapportcijfers:

Volumpoeder: 9
Shampoo: 7
Conditioner: 8

Wij mogen een shampoo en conditioner weggeven van Chey Haircare!
Kijk snel op onze Insta of Facebook om mee te doen! @krullenboek

Je kan meedoen van 15 oktober 2021 tot en met 24 oktober 2021. 
Liever direct bestellen? Klik dan op de link onder de foto.